dimarts, 3 de febrer del 2015

Quick_formule

Una de les dificultats dels professors de física i química en batxillerat és escriure fórmules orgàniques d'una manera fàcil. Hi ha diverses maneres de fer-ho perquè hi ha molts editors, però la majoria són un poc complicats o no massa còmodes de treballar. A mi el que més m'agrada és una extensió del open office (o també si voleu del libre office) anomenada quick_formule.

És curiós que siga sent la millor opció per a mi perquè fa anys que no l'actualitzen, de fet pareix un projecte prou mort i em segueix resultant molt fàcil escriure fórmules orgàniques amb aquesta extensió una vegada et mires el tutorial que porta.

Any darrere any busque si hi ha una cosa millor, però no la trobe. Segur que hi ha i si algú la coneix agrairia que m'ho comentara. Però el fet de poder escriure les fórmules amb el mateix processador de textos que utilitze sempre la fa molt simple per a mi.

Ací tens una imatge d'una fórmula escrita amb quick_formule.



I si la vols descarregar ací tens l'enllaç. Només es pot descarregar en el repositori d'extensions d'open office, encara que no has de tindre cap problema per instal·lar-ho en el libre office, que és el que utilitzen la majoria de gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada